Regionális

Együttműködésért

Alapítvány

Üdvözöljük az Észak-Alföldi Regionális Együttműködésért Alapítvány honlapján!

MENÜ

Megvalósult programjaink

 

2008

Civil kerekasztal (Kecskemét, Szolnok)

Hosszútávú, régiók közötti civil együttműködés

Kerekasztal sorozat civil szervezetek számára, amelynek során az együttműködési lehetőségek kidolgozása állt a középpontban

Brüsszeli tanulmányút

A tanulmányút során fontos és aktuális ismeretekkel gazdagodhatott szervezetünk, amelyek alapítványunk működéséhez, kitűzött céljainak teljesítéséhez elengedhetetlen volt. Az Unió működése mellett más civil szervezetekkel is megismerkedtünk, és fontos együttműködési megállapodásokat is kötöttünk.

Iris fesztivál

2008. július 7.-14. között Szolnokon kerül megrendezésre a tavaly oly sikeresen megszervezett IRIS Nemzetközi Ifjúsági Fesztivál. Alapítványunk a 2008-as évben is részt kíván venni a fesztiválon, mint szervező. Együttműködő partnereinkkel a szolnoki székhelyű Barátság Eszperantó Egyesülettel, valamint az ózdi székhelyű Regionális Fejlesztési Alapítvánnyal közösen dolgozva valósítjuk meg az elsősorban fiataloknak szóló egyhetes kulturális programunkat.

 

2009

Byalistoki találkozó

2009 nyarán alapítványunk nemzetközi partnereinkkel (Lendva és Brassó) közösen szervezett tanulmányutat a XCIV. Eszperantó Világkongresszusra [Universala Kongreso de Esperanto]. Itt szerzett tapasztalatainkat megosztottuk a magyar civil szervezetekkel is.

Civil honfoglalás

 

További rendezvényeink

Asztali nézet